Jóga pro lepší spánek : příručka pro lektory jógy a zájemce o zlepšení svého spánku - Stephens, Mark, 1958- (CPress, 2020)
V této knize naleznete snadné a efektivní jógové aktivity - jednotlivé ásany, sestavy, dechová cvičení a meditační praktiky. Najdete zde základní sestavy pro dobrý spánek, tedy řešení doslova pro každého, ale i další specificky zaměřená cvičení: při nadměrném vybuzení, depresi, letargii, spánkové apnoi. Kniha dále přihlíží k jednotlivým věkovým skupinám a jejich potřebám, takže zde naleznete řešení od adolescentů po seniory. Nakladatelská anotace.