Hory, peklo, ráj - Kalvø, Are, 1969- (Host, 2020)
Autor v knize zprostředkovává svůj pocit z cestování do hor, přestože k nim neměl, ač Nor, dlouho žádný vztah. Popisuje a líčí své pocity z několika túr, které ze zvědavosti absolvoval. Zážitky, dobrodružství, setkání s různými lidmi, zhodnocení.