Grilování - Thompson, Liam (Splendidum družstvo, 2020)
Není grilování jako grilování. V každé zemi se používají při grilování jiné ingredience. O tom vás přesvědčí tato kniha, která vás seznámí nejen s jednoduchými a chutnými recepty na gril v Česku s dostupnými potravinami, ale také nabízí podnětné rady a vychytávky – nechybí zajímavosti o kuchyni a stravovacích návycích  z různých zemích (jako je Finsko, Itálie, Japonsko, Mongolsko, Maďarsko, Portugalsko, Irsko, Holandsko a další), grilování na marocké cestě, smažené javorové listy, recepty moučníků vhodných na gril … no prostě mňam! Budete překvapení, jaké chutě mají ve světě.