Magická zvířata. - Webb, Holly (Fragment, 2020)
Další díl příběhů plných fantazie a magie o Lotce, mluvících zvířatech z obchodu jejího strýčka a jejich kouzelnických schopnostech. Lotce se stále zdá o jednorožcích. Ví, že mají nějaké potíže a nutně potřebují její pomoc. Co má ale udělat? A stihne to vůbec? Její maminka se totiž už brzy vrátí ze zahraničí, a i když se na ni strašně moc těší, nedokáže si představit, že bude muset opustit strýčka a jeho kouzelný obchod s mluvícími zvířaty. Co tomu její chlupatí kamarádi řeknou? Nakladatelská anotace.