Kouzelná hmyzí škola : příběhy skřítka Rubínka - Socha, Radomír, 1946- (Edika, 2020)
Bohatě ilustrované příběhy skřítka Rubínka, který poznává hmyz v tajné hmyzí škole. Jednoho krásného rána pomůže skřítek Rubínek roháči Rohanovi z nesnází. Za odměnu se může jít podívat do tajné a kouzelné školy hmyzu. A tak zamává víle Zlatěnce a vyráží vstříc úžasným dobrodružstvím... Jenže ouha! Ani v kouzelné hmyzí škole nechybí rošťáci a šprýmaři. Do jakých patálií se Rubínek připlete a jak to všechno zvládne? Nakladatelská anotace. Kráceno.