Terrifying Tales by Edgar Allan Poe / Hrůzostrašné povídky Edgara Allana Poa - Kuzmová, Alena (E-knihy jedou, 2020)
Kniha Terrifying Tales by Edgar Allan Poe / Hrůzostrašné povídky Edgara Allana Poa nabízí výběr pěti povídek z díla mistra amerického hororu. Povídky jsou zpracovány jako anglicko-česká četba pro středně pokročilé studenty angličtiny. Kromě četby kniha obsahuje stručné vysvětlení hlavních gramatických jevů s příklady a obsáhlý souhrnný gramatický test s klíčem, pomocí něhož si ověříte své znalosti gramatiky i slovní zásoby. Knihu lze zařadit do kategorie simplified reading, jakožto doplňkový výukový materiál ke studiu anglického jazyka.