Srdce na prodej - Zadinová, Radka, 1970- (CPress, 2020)
Dívčí román, ve kterém se osmnáctiletá Kateřina snaží vyrovnat s traumatickým zážitkem z dětství, kdy nešťastnou náhodou zavinila tragickou smrt své maličké sestřenice.