Srdcerváči 3 - Osemanová, Alice (Albatros Media a.s., 2020)
Třetí díl Srdcerváčů, kterým tento příběh ještě zdaleka nekončí... Charlie dřív ani ve snu nenapadlo, že by ho Nick mohl taky mít rád, ale teď spolu oficiálně chodí. Nick se dokonce odhodlal a pověděl o tom svojí mámě. Ale coming out není něco, co se stane jen jednou – ještě je tu Nickův starší bratr, ostatní kamarádi a rodina a blíží se školní výlet do Paříže… a život dovede být těžký, i když máte po boku někoho, kdo vás miluje. Čím jsou jejich city hlubší, tím víc Charlie a Nick potřebují jeden druhého.