Gone with the wind : the story of Scarlett O'Hara = Jih proti Severu : příběh Scarlett O'Harové - Harris, Sabrina D., 1975- (Dvojjazyčná kniha pro mírně pokročilé (Edika), 2020)
Milostný příběh Scarlett O´Harové a Rhetta Butlera, odehrávající se na pozadí americké občanské války.