Jak si velká malá holčička ochočila město - Beršadskaja, Marija, 1970- (Čteme sami, 2020)
Bohatě ilustrované vyprávění o sedmileté holčičce Táně, která se přestěhovala do nového města. Táňa je malá holčička, nejmladší z celé rodiny. Přesto musí její maminka každé ráno vylézt na židli, aby jí mohla zaplést copánky. Je totiž hrooozně vysoká. Příběh je přizpůsoben čtenářským schopnostem začínajících čtenářů. Nakladatelská anotace. Kráceno.