Druhá tvář Kaie - Maskame, Estelle, 1997- (Fragment, 2020)
Young adult román o snaze překonat žal ze ztráty matky a nalézt sebe sama. Sedmnáctiletá Vanessa Murphy po smrti matky ztratila i otce, který se stále utápí v žalu a nedává najevo zájem o své dvě dcery. Před prázdnem, naplňujícím jejich domov, se Vanessa pokouší uniknout pomocí divokých večírků a nezávazných vztahů. V jejím životě nastane obrat, když odmítne Harrisona Boyda a dostane se jí odplaty v podobě intimního videa kolujícího mezi spolužáky. Vanessa nalezne spojence v tajemném Kaiovi, který se nabídne, že se jí pomůže Harrisonovi pomstít. Přimějí ji nové události přehodnotit svůj život?