Jak se žirafa vytahovala a další pohádky - Kotová, Marcela, 1976- (Čteme s obrázky, 2020)
Příběhy o zvířatech, ve kterém jsou některá slova nahrazena obrázky. Vhodné pro genetickou metodu výuky čtení.