Jedna noc s ním - Kennedy, Elle (Baronet, 2020)
Milostný román, v němž díky záměně hotelového pokoje nenapravitelný sukničkář Ben pozná svou lásku Maggie. Teď už ji musí jen přesvědčit, že on je pro ni ten pravý. Maggie Reillyová studuje vysokou školu, pracuje jako servírka, je dobrovolnice. Zkrátka děvče na roztrhání. Na milostné avantýry rozhodně nemá čas, i když sem tam si na schůzku pár minut vyšetří - asi tak čtyřikrát do roka. A právě když má jednu takovou schůzku mít, omylem se ocitne v hotelovém pokoji, který ale nepatří jejímu příteli. Namísto něj Maggie pod peřinou překvapí Ben Barrett. Ben je sukničkář, který baví celý Hollywood svými milostnými eskapádami a zrovna řeší další ze svých průšvihů. Naštvaný Ben se s Maggie domluví, že u ní stráví týden, aby se ukryl před dotěrnými novináři. Během jednoho týdne se ale může stát spousta věcí. Třeba to, že se nenapravitelný proutník zamiluje. Jak má ale Maggie přesvědčit, že právě on je pro ni ten pravý?