Nejlepší rodinné recepty - Mizerová, Jiřina (E-knihy jedou, 2020)
Ušetřete čas při zkoušení receptů, zde máte soustředěné to NEJ! Knížku Nejlepší rodinné recepty vydávám na přání mých příznivců na FB. Obsahuje osvědčené recepty (nejen) naší rodiny, s příběhy a barevnými fotografiemi. Získáte vzácný recept na domácí čokoládu, muffiny do tašky, tvarožník, který jde s dobou, černou buchtu, luxusní i ve 21. století, ale také na znamenitý guláš či medovinu se špetkou nostalgie. Všechny recepty jsou mnohokrát vyzkoušené a stoprocentně spolehlivé.