Jednoduché a zdravé recepty pro seniory - Havlová, Vladimíra (Vyšehrad, 2020)
Publikace je určena pro osoby vyššího věku, které si chtějí udržet co možná nejlepší fyzické a psychické zdraví. V úvodu lékaře se čtenář dozví o rizicích a stravovacích problémech tohoto věku, o zásadách stravování a vhodných potravinách. Recepty jsou napsány přehledným způsobem větším písmem. U každého receptu je propočtený obsah bílkovin, tuků a sacharidů. Nakladatelská anotace. Kráceno.