Jóga z obýváku : pozvěte si jógu domů - Königová, Lucie (CPress, 2020)
Kniha obsahuje speciální jógické sestavy vhodné pro cvičení žen v domácím prostředí. Najdete zde cviky pro bolesti zad, lepší spánek, psychickou pohodu, ale nechybí ani sestavy pro období menstruace a menopauzy či cviky pro pánevní dno.