Ota Pavel : pod povrchem - Kaczorowski, Aleksander, 1969- (Host, 2020)
Polský publicista Aleksander Kaczorowski se dlouhodobě zabývá českou poválečnou literaturou. Nyní přináší intimní pohled na život a dílo jednoho z významných českých spisovatelů 2. pol. 20. století.