Konstruktéři raketového věku : od Koroljova k Elonu Muskovi - Pacner, Karel, 1936-2021 (Kniha Zlin, 2020)
Fakta o vědecko-technickém souboji USA a Sovětského svazu během druhé poloviny 20. století v kontextu dobývání vesmíru. Nechybí ani novější události kosmonautiky - stavba Mezinárodní kosmické stanice (ISS), start sondy k Plutu či vize Elona Muska.