Alea, dívka moře. - Stewner, Tanya, 1974- (Fragment, 2020)
Další díl plný dobrodružství, výjimečného přátelství a tajemství ukrytého v hlubinách moře. Alea zná konečně pravdu - její matka Nelani žije. Dívka doufá, že by od ní mohla získat důležité informace o mořských lidech, ale také o svém dvojčeti Anthee. Posádka Alfa cru tedy dělá všechno pro to, aby se s Nelani setkala co nejdříve. Plavbu jim stále komplikuje nejen doktor Orion, ale i nejistota. Na čí straně doopravdy stojí princ Vodních panen Cassaras a jaká další tajemství ještě skrývá? Nakladatelská anotace.