Byl jednou jeden život. - Gaudin, Jean-Charles, 1963- (Hello maestro!, 2020)
Kniha přibližuje komiksovou formou dětem, jak funguje srdce a krevní oběh, význam červených i bílých krvinek ukazuje symbolicky na jejich putování srdcem, do plic a dále do těla, a to v kontextu způsobu života člověka.