Vražda v nemocnici - Bým, Petr, 1954- (Původní česká detektivka, 2020)
Detektivní příběh, v němž vyšetřování vraždy primáře dětské chirurgie zavede tým kapitána Brandla do velké pražské nemocnice. Násilná smrt primáře dětské chirurgie tentokrát tým kapitána Petra Brandla zavádí do velké pražské nemocnice. Na počátku vyšetřování se zdá, že motivem vraždy je vyřizování rodinných či pracovních sporů, které jsou v dnešní době víceméně obvyklé a nezřídka jsou řešeny i na půdorysu paragrafů trestního zákona. Další vraždy a koneckonců i nezvyklá vražedná zbraň - malorážková sportovní pistole z padesátých let 20. století - však kriminalisty postupně nasměrují do vzdálenější minulosti... Nakladatelská anotace.