Tajemné fenomény - Vašíček, Arnošt, 1953- (Mystery Film, 2020)
Kniha obsahuje případy záhad z celého světa, kdy jsou v hlavní roli svítíci netvoři, vetřelci se třemi prsty, nevysvětlitelná zmizení, létající přízraky či monstra a nestvůry. Obsahuje foto.