Zmysel života v škole Kristovho tajomstva - Hlavačka, Miloš (E-knihy hned, 2020)
Ak hľadáš pravdu a odpovede na ňu, tak práve tebe je určená táto kniha Aj ty hľadáš skutočný zmysel života? Ocitol si sa v neriešiteľnej životnej situácii? Hľadáš pravdu? Ako uskotočnovať to, na čo som bol stvorený? Tak práve pre teba je určená táto kniha. Ak budeš žiť v pravde, ona ťa oslobodí. Skutočnosť je taká, že každý kto sa narodil je čakateľom na smrť a táto istota je základ, na ktorom sa dá stavať naša šťastná budúcnosť. Táto kniha ti má pomôcť nájsť seba samého a dôstojnosť, ktorá ti prináleží tvojim narodením na tomto zázračnom svete.