Lógr 37 - Redakce magazínu Lógr (Lógr, 2020)
Stáří. Všichni k němu spějeme. Přinejlepším. Mnozí už k němu i dospěli. Záleží na úhlu pohledu. My jsme stáří již tradičně prozkoumali z našeho kulturního pohledu. Takže se třeba dozvíte, jak se stářím přátelí umění obecně, kniha, komiks nebo film.