Lubošova celkem fajn knížka : všechny důvody světa, proč jsem youtuberem - Kulíšek, Luboš, 1999- (BizBooks, 2020)
Autor v knize vysvětluje na podkladě 10 důvodů, proč se věnuje youtuberství. Jednotlivé kapitoly obsahují jeho osobní vzpomínky na dětství a dospívání, příběhy a vyprávění, youtuberské zkušenosti, pocity či osobní postřehy.