Kriminalistické otazníky : nevyřešeno? : případ Hřensko, vraždy Jana Masaryka, zmizení stopařek, oběšený farář Sobek, záhadný Charles Jordan - Krotil, Ondřej (XYZ, 2020)
Autor se snaží odhalit nevyřešené případy druhé poloviny minulého století.