Místa, kam se nechodí - Venglář, Jakub, 1987- (CPress, 2020)
Autor v knize zprostředkovává zapadlá místa světa v Evropě a Asii - odlehlá horská údolí, zvláštní stezky a uličky, které jsou mimo turistickou poptávku. Kapitoly obsahují jeho dobrodružství, úvahy a setkání s každodenním životem a různými lidmi.