Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii - Zibura, Ladislav, 1992- (BizBooks, 2020)
Autor líčí své putování do Arménie, Gruzie a oblasti Náhorního Karabachu. Popisuje zážitky i překážky, kterým musel na cestě čelit, návštěvy zapadlých vesnic, místní kulturu i pohostinnost či každodenní život v kontextu nostalgie ze sovětských časů.