Rychlost - Easton, BB (Baronet, 2020)
Další ze série humorných erotických románů s hlavní hrdinkou BB. Autorka se při psaní inspiruje svou punkrockovou minulostí. Nespoutaná punkerka BB se dala dohromady se svou školní láskou Knightem. Když se Knight rozhodl odejít k mariňákům, BB se z toho sesypala. Pak jí ale vstoupil do života Harley - potetovaný sexy automechanik s tváří andílka. Možná by ji mohl naučit znovu milovat, kdyby se ovšem na scéně opět neobjevil majetnický a posedlý Knight. Na motivy této erotické knižní série se chystá natáčení seriálu.