Vše, co vím o lásce - Alderton, Dolly (MOBA, 2020)
Oceněná autobiografická kniha britské novinářky o dospívání, lásce a hledání sebe sama. Pokud jde o slasti a strasti doby, kdy se člověk stává opravdu dospělým, novinářka a bývalá autorka sloupku o randění v Sunday Times Dolly Alderton viděla a vyzkoušela všechno. Ve svých memoárech živě vypráví o tom, jak se zamilovala, jak bojovala se sabotováním sebe sama, jak hledala práci, jak uspořádala naprosté fiasko v podobě večírku na téma Rod Stewart, jak se opila, jak se s ní rozcházeli, jak si uvědomila, že Ivan z krámku na rohu je jediný muž, na kterého se kdy bude moct spolehnout, a jak zjistila, že kamarádi tu pro vás budou pořád, i po divokém nočním tahu. Je to kniha o špatných rande, dobrých přátelích a - to především - o tom, že nepotřebujete nikoho dalšího než sebe sama. Nakladatelská anotace.