Připrav se a leť : sbírka básní a textů písní - Rybková, Jana (Pointa, 2020)
Sbírka rozmanitých básní, písní a balad, které nabízejí originální pohled na každodenní svět. Melodické veršované básně, písňové texty a romantické balady, ve kterých se najde každý, kdo touží po pohlazení na duši. Jemné verše navodí pocit souznění a pomůžou čtenáři, aby se povznesl nad každodenní rutinu. V druhé části sbírky najde i veršované texty určené k zamyšlení a hlubšímu prožívání všední reality. Ta může být někdy krutá, ale také obdivuhodně krásná a plná překvapení. Nakladatelská anotace.