Naděje umírá - Urešová, Iveta (Pointa, 2020)
Skutečný příběh o tom, jak se vše může během chvilky změnit, když vám do života vstoupí nemoc. Kniha vypráví skutečný příběh rodiny, která si žije šťastným, poklidným životem. Jenže v jedné malé chvilce se všechno změní. Maminka vážně onemocní a přichází boj o holý život. Najednou vše, co bylo doposud důležité, přestává mít váhu a zůstávají jen opravdové hodnoty. Nakladatelská anotace.