Karamelová džungle - Salte, Tereza, 1988- (Motto, 2020)
Další kniha od populární blogerky a instagramerky TerezaInOslo. Na sklonku třicítky se Tereza s manželem rozhodli přestěhovat z Osla do Prahy... Tereza se na sklonku třicítky znovu ocitá na startovní čáře, ale svých snů se nehodlá vzdát. Místo aby budoucnost plánovala, nechá se vést intuicí. Narychlo sbalí svůj život do pár kufrů a se svým mužem Johnem Erikem se přestěhuje z poklidného Osla do pulzující Prahy. Obstojí jejich pohodový skandinávský přístup v džungli českého byznysu? Řada nečekaných zkušeností je dovede až za poznáním, že jestli něco vážně chtějí, musejí brát překážky jako výzvy. Nakladatelská anotace.