Tajemství pelotonu : záhadný anonym odhaluje zákulisí profesionální cyklistiky - Somogyi, Petr (CPress, 2020)
Autor a profesionální cyklista, jehož jméno zůstává zastřeno, popisuje v knize zákulisí tohoto sportu i velkých závodů. Rozebírá též vztahy v týmech, zásahy sponzorů, aféry či doping.