13 věcí, které psychicky silní rodiče nedělají : jak vychovat sebevědomé děti - Morin, Amy (BizBooks, 2020)
Spisovatelka na základě vlastních zkušeností z terapeutické praxe i z pěstounské péče radí rodičům, jak své děti naučit duševní odolnosti. Autorka, americká psychoterapeutka, v důsledku tragických životních událostí sepsala na svůj blog příspěvek obsahující seznam třinácti věcí, které psychicky silní lidé nedělají. Díky tomuto článku na dané téma sepsala také knihu. Její čtenáři se však opakovaně ptali, jak těmto dovednostem naučit také děti. Proto autorka vytvořila příručku pro rodiče, jak své potomky vést k duševní odolnosti.