Česko versus budoucnost : naše dnešní krize a jak z ní ven - Klimeš, David, 1982- (Vyšehrad, 2020)
Rozbor současných vnitropolitických, zahraničněpolitických, ekonomických a sociálních problémů České republiky. Nechybějí rady, jak tyto vleklé obtíže řešit.