Zvířata jsou k sežrání : lehce stravitelná psychologie karnismu a veganství - Grestenbergerová, Eva, 1993- (CPress, 2020)
S lehkostí a humorem psaná publikace čtenářům přibližuje svět karnismu, veganství a vegetariánství. O karnismus se autorka začala zajímat během studia psychologie. Svou diplomovou práci zaměřila na psychologické aspekty konzumace zvířat. Z výzkumu, který byl součástí práce, rovněž vychází také v této knize. Cílem je ukázat lidem psychologický pohled na jejich chování ke zvířatům a ukázat i pohled odlišný od toho stávajícího.