Klub nerozbitných dětí : sedm věcí, které pomohou našim dětem přežít v moderní době - Kubíková, Slávka (Edika, 2020)
Existuje velké množství zdrojů, odkud rodiče mohou čerpat informace o výchově dětí. Cílem autorky je pomoci rodičům zorientovat se v tomto přehlceném světě a ukázat jim, co je pro jejich děti skutečně důležité a co opravdu funguje. Vlídná a velice praktická kniha, která se trefuje do dnešní úžasné, ale zároveň velmi náročné a rychlé doby, aby se v ní skrze naši pomoc naučily naše děti spokojeně žít a staly se "nerozbitnými". V každé ze sedmi částí této knihy se skrze příběhy dětí a jejich rodin vynořují zcela konkrétní rady zkušených odborníků, kteří se věnují problematice výchovy dětí. Nakladatelská anotace. Kráceno.