Válka je mým osudem - Klicperová, Lenka, 1976- (IN, 2020)
Autorky ve svých reportážích ze syrské občanské války přibližují nejen život zdejších obyvatel, ale věnují rovněž pozornost vzestupu Islámského státu nebo zapojení velmocí do tohoto ozbrojeného konfliktu.