Prameny pro divoké osly - Beneš, Jiří, 1961- (Rozhovory nad Biblí, 2020)
Učitel starozákonních předmětů a hebrejštiny probírá spolu s kazatelem známé i méně známé texty ze Starého i Nového zákona. Kniha je přepisem rozhovorů odvysílaných v pořadu Ranní slovo na stanici Vltava v letech 2003 až 2016 a navazuje na předchozí knihu obou autorů s názvem Nevystižitelný Bůh? Nakladatelská anotace. Kráceno.