Běž, řekla cesta - Nekolová, Markéta, 1970- (CPress, 2020)
Kniha odpovídá na to, proč realizovat pouť do Santiaga; a co se může odehrát v mysli poutníka a obsahuje vyprávění lidí, kteří se na tuto cestu vydali různými trasami včetně jejich zážitků, prožitků a setkání.