Průsvitní : (romantická balada v rytmu tří barev) - Šinkovský, Martin, 1979- (CooBoo, 2020)
Baladická fantasy o lásce dvou upírů, kteří se ovšem ocitnou v soukolí nesmiřitelného boje mezi anděly a démony. Co dělat, když jste poslední svého druhu na celém světě? Nesnášíte město, ze kterého se nemůžete hnout, s nikým si nerozumíte a marně hledáte spřízněnou duši. Alan pracuje v podzemním klubu, Zaira v obřím nákupním středisku a oba se od svého okolí výrazně odlišují. Žijí v jednom městě, jsou si souzeni, a přesto k sobě nemůžou. Dva ztracenci, kteří nikam nezapadají, avšak osud celého lidstva je spjat s jejich existencí. Nakladatelská anotace.