Pusheen peče! - Belton, Claire (CooBoo, 2020)
Kuchařka pro všechny milovníky Pusheen a koček obecně. Přináší čtyřicet receptů na sladké dobroty a lahodné svačinky. Každý recept je buď ve tvaru Pusheen, nebo zobrazuje její obličej či obličeje jejích přátel. Recepty jsou určené domácím kuchtíkům různých úrovní. Od ovocných dortíků až po koblížky a ještě dál. Nakladatelská anotace. Kráceno.