Krok do jiného času - Erskine, Barbara, 1944- (Euromedia Group, 2020)
Výbor povídek populární anglické autorky. Autorka své vypravěčské umění nevyužívá jen ve svých výpravných románech, ale také v povídkách, v nichž si mistrně pohrává s náznaky, zkratkami, vtipem i s momenty napětí a překvapení. Její povídkové příběhy zachycují rozmanitá prostředí a celé spektrum emocí od lásky a romantiky přes osamění, smutek, napětí a strach po tou hu po dobrodružství. Kniha obsahuje nejen nové povídky, ale také výběr těch nejlepších povídek, které už česky dříve vyšly. Nakladatelská anotace. Kráceno.