Sabotér z Osvětimi : příběh britského vojáka uvězněného v osvětimském zajateckém táboře - Rushton, Colin, 1939- (Euromedia Group, 2020)
Životní osudy britského vojáka Arthura Dodda, který byl v letech uvězněný v koncentračním táboře Osvětim. Portréty dalších bristých zajatců, kteří pracovali stejně jako Arthur v továrně IG Farben.