Latinos, aneb, Má dvě srdce - Guzman, Marta, 1969- (Pointa, 2020)
Autorka ve svém cestopisu popisuje každodenní život, svět a atmosféru Latinské Ameriky (Brazílie, Bolívie, Paraguay). Zaznamenává mnoho svých dobrodružství, setkání s místní kulturou i sdílení svých cest se zajímavými lidmi.