Tvůrčí restart : lázně pro spisovatele v krizi - Heš, Martina, 1988- (Pointa, 2020)
Psychologická novela o spisovateli, kterého opustila múza - v obou smyslech toho slova. Jaké to je, najít ve schránce poukaz na pobyt v lázních pro spisovatele v krizi? Jakubovi se to přihodilo. Opustila ho múza i životní partnerka a teď se těší na tvůrčí restart s podobně naladěnými dušemi. Představu o saunění, láznění, sklenkách vína při západu slunce a přibývajících stránkách rukopisu ovšem rozmetá strach, dávno zapomenuté pravdy a bolavé pády na dno vlastní duše. Nakladatelská anotace.