Heavy metal : kapesní příručka - Pierpont, Jacques de, 1950- (Volvox Globator, 2020)
Kapesní příručka ve formě populárně naučného komiksu představuje chronologicky přes šedesát subžánrů heavy metalu, které postupně vznikaly od konce 60. let až do současnosti.