Povýtka - Belanský, Peter (E-knihy jedou, 2020)
Láska je krásná a složitá, jako život sám. Když do vašich jistot vletí jako vítr někdo třetí a čtvrtý, je často nejdůležitější ten první. Zvlášť když je rozumný a neklade otázky, na které prostě nemůžete odpovědět.