Druhá nadácia - Asimov, Isaac (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2020)
Nadácia upadla do područia mutanta Mula, a aby dosiahol svoj cieľ, musí zničiť aj bájnu druhú Nadáciu, ktorý vraj na všetko dohliada z bezpečnej vzdialenosti, ukrytá pred zvedavcami. Ťahá druhá Nadácia potichu za nitky osudu alebo je len rozmarom Hariho Seldona, tvorcu najodvážnejšieho záchranného plánu v dejinách ľudstva? Séria Nadácia je vrcholné dielo svetovej sci-fi literatúry. Zaznamenáva nekončiaci súboj za zachovanie ľudského života v galaxii uvrhnutej do tridsaťtisícročnej temnoty.